Varázslás, teremtés

Hihetetlen, hogy mennyire működött a varázslás számomra.
Bármikor, bármire is vágytam, az megvalósult. Előző házasságomban a kezdetekkor egyszerű életünk volt. Azt is tudtam, hogy a hitem, a Férfiben elég ahoz, hogy a csillagokat is lehozza az égről, hogy a gazdagság és a jó lét beáramoljon felénk. Igy is volt, de igazán nem tudtam értékelni a sikereket. Nem tudtam megélni, befogadni.
El is váltam. Válásom után is minden amire vágytam, ott volt. Gyönyörű, kis otthon, volt munkám, szeretetteljes emberek vettek körül.
Most újra kaptam egy lehetőséget.
Valójában, ezek mindig ott vannak számunkra.
Mellettem van egy csodálatos, teremtő Férfi, aki tényleg azzal az értékrenddel rendelkezik, ami bennem is ott van. Emberek lelki, szellemi épülésén dolgozik, szeret, gyógyít, áramoltatja a Jót.
Ehez választott társul magának. A határok, csak az én fejemben vannak. Valójában nem léteznek.
Most újra elkezdem a "Varázslást", a teremtést. De ez esetben Önmagammal kell kezdenem, családunk harmóniájának megteremtése az elsődleges cél. Célom elengedni a korlátaimat amik elválasztanak attól a minőségtől ami vagyok. A tudás ott van, a tapasztalások, az enyémek. Bizonyítékok is ott vannak, hogy működnek a pozitív megerősítések.
Sajnos a negatívak is.
Világunkban sok a keserűség, a fájdalom, a nehézség. Szükség van az ellenpéldákra, hogy megmutassuk életünk felvirágoztatása tőlünk függ.
Újra elővettem életem első "tanitójának" Louse L. Hay pozitív gondolatait. Ebben a hanganyagban minden ott van, ami segíteni tud nekünk. Nem csak nekem.
Neked is kedves olvasóm.
Mostantól újra szeretném megosztani a blogomban a változásokat. Azt is hiszem, hogy azokhoz az emberekhez fog eljutni, akiknek szükség van erre.
Fogadjátok szeretettel Tőlem ezt a videót, bízok benne, hogy mindenkinek sokat fog segíteni!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit jelent Sámán feleségnek lenni?

7 ötlet, hogy mivel harmonizálhatod magad januárban

Spirituális anyaság- spirituális gyermeknevelés