Női Lélek-Hangoló
Kedves Nő társaim!
A mai világ nagyon nehéz helyzetbe hozz bennünket.
Érzékeny Női lelkünk különféle támadásoknak van kitéve, azzal a céllal, hogy elnyomja a bennünk szunnyadó Ős energiát. Azt a Szakrális Női energiát, amit ha kibontakoztatunk EGYséges SZÍV TUDATos, "BoldogAsszonyi" minőségben emelhetjük Férfi Társainkat. 
Nekünk erre nyitva van a Szivünk, megvan a lágyság, finomság bennünk ahhoz, hogy SZERelemmel a legmagasabb rendű Isteni Szeretett érzéssel könnyebbé tegyük ezt a kemény világot!
Ehez viszont sokat kell tennünk!
"Dolgoznunk" kell önmagunkon! Nagyon sok próbatétel ért mostanában minket, sok Nő levált, vagy "leválasztották" attól az embertől akivel nem élhetet EGYségben. Sok házzasság és kapcsolat ment tönkre.
Fontos látnunk, hogy ez mind Értünk van!!!
Saját tapasztalatból beszélek. Mert ami történt velem ebben az évben az maga a Mennyei Csoda!
Csak el kellett indulnom az úton, és becsukni azt az ajtót, ami eddig nem engedett.

Amint magam mögött hagytam az ajtót (szinte még be sem csuktam) már megpillantottam a következő Utat, ami a boldogságoz vezet. Párom mondta, és a nehéz pillanatokban mindíg ezzel vígsztaltam magam:
"A Boldogsághoz vezető Út, Boldogsággal van kirakva!!!!"Vedd észre! Éld meg a Jelent! Annyi csoda vesz körbe minket, és ha nyitott vagy, és hiszel bennük, folyamatosan bevonzzod az életebe. Ne rágódj a múlton, hiszen azon már nem tudsz változtatni, a jövő felől pedig ne aggódj!!! Hiszen MINDEN RENDben van!
Folyamatosan érnek újabb és újabb megpróbáltatások, és ha úgy érzed a szívedből, hogy neked az a helyzet nem jó, rossz, akkor merj váltani! Szabad vagy! Szabadságodban áll dönteni a sorsod felöl, szabadságodban áll eldöntened miben hiszel, mit tartasz helyesnek.
 Csak hallgass mindíg a Szívedre!
Az elme/ego folyamatosan próbál majd érvelni, és győzködni, hogy: "Te jó ég, mit csinálsz?" Ne merj kockáztatni, rizikós, biztos csak baj történhet"  Ha negatív erősítéseket kapsz, azt nem a szíved diktálja.
A Szív csakis a szeretet nyelvén szólal meg. Nem azt üzeni, hogy: fuu ez rossz, hanem terel a helyes irányba. Azt mondja Neked: EZ a jó, minden a tökéletesen alakul.
Ha bizonytalan vagy, tedd a szívedre a kezed, figyelj Önmagadba, és tuddni fogod mit kell tenned.
Ha viszont tudod, akkor ne késlekedj. Lépj, mert már itt az idő. A változás szele már elért minket.
Felelősek vagyunk, családainkért, gyermekeinkért, párjainkért.
Képesek vagyunk TEREMTENI. Tévedés, hogy a nő csakis befogadó lehet, és nem teremthet. Mi azzal "teremtünk", hogy biztosítjuk a "Háttérországot"  a Férfi számára, azaz a Férfit teremtjük, aki számára Mi  befogadóvá válunk, és EGYségben, egymást kiegészítve, mint Jin és Jang létrehozzuk a Legnagyobb Jót, a Boldogságot, Szerelmet, hogy aztán átadjuk egymásnak a HITet, egy Pozitív Energia Hálót alkotva befogadjuk az
ISTENI FÉNYT!!!
AMIT VISSZASUGÁROZHATUNK MINDEN EMBER SZÁMÁRA,
EZZEL BETELJESÍTVE AZ ISTENI AKARATOT!!!
Ezzel a szemlélettel tegnap este "kaptam" egy megbízatást SZAKRÁLIS NŐI KÖR felállítására.
Elsőkörben a feladatunk, az Elengedés, és Önmagunk szeretetének gyakorlása.
Ápoljuk Lelkünket, gyógyítsuk be a sebeket!
Ehez minden pozitív szeretett és gyógyító energia rendelkezésünkre fog állni.
A program pár órás, "Dinamikus Meditációhoz" tudnám hasonlítani.
Táncolunk, énekelünk, dobolunk, imádkozunk, mantrázunk.Sírunk és nevetünk. Megéljük a pillanatot, átadjuk magunkat a határtalanságnak, az EGYségnek.
 Elengedjük a fájdalmainkat, felébresszük önmagunkba az Ősi Női Szakrális Energiát.
 Elfogadjuk, és igent mondunk a SZERelemre!

Szeretettel meghívlak, és várlak!
Időpontnak a mostani szombatot ajánlották, de létszám, érdeklődés és a rövid idő miatt, ez az időpont nem fog teljesülni. Amint megvan az első Női Kör (kb. 7 ember) az est időpontja is "meg fog" érkezni...

A program készen áll, ránk vár!

Fontos, a hosszú szoknya viselete, lehetőleg fehérben.... de a lényeg a  NYITOTT és BEFOGADÓ SZÍV!!!

Érdeklődni:
Sziráki Anett
06203682312Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mit jelent Sámán feleségnek lenni?

7 ötlet, hogy mivel harmonizálhatod magad januárban

Spirituális anyaság- spirituális gyermeknevelés